Skip to content
Back to Recipes

Tailandietiška kario sriuba

Tailandietiška kario sriuba

Ingredients (4 people):

1 valg.š. raudonojo kario pastos

2 valg.š. žuvies padažo

2 valg.š. sojų padažo

1 valg.š. kukurūzų miltų, ištirpintų sojų padaže

300 ml daržovių sultinio

600 g kubeliais pjaustytos nugarinės

2 svogūnai, padalinti į ketvirčius

1 raudonoji paprika, susmulkinta Turbo Chef’e

1 geltonoji paprika, susmulkinta Turbo Chef’e

1 arb.š. druskos

Žiupsnelis pipirų

150 ml kokosų pieno

Preparation time: 15 min.

Cooking time: 15 min.

Difficulty: easy

Preparation:

1. Turbo Chef’e sumaišykite kario pastą, žuvies padažą, sojų padažą, kukurūzų miltus ir daržovių sultinį.

2. Supilkite į Troškintuvą mikrobangų krosnelei II. Įdėkite nugarinę, svogūnus, paprikas, druską ir pipirus. Išmaišykite Silikonine mentele, uždenkite dangtį ir gaminkite 15 min. 900 W galingumu. Palikite pastovėti 15 min.

3. Atidarykite dangtį ir įmaišykite kokosų pieną. Patiekite tailandietišką kario sriubą su ryžiais.