Ingredients (4 people):
1 valg.š. raudonojo kario pastos
2 valg.š. žuvies padažo
2 valg.š. sojų padažo
1 valg.š. kukurūzų miltų, ištirpintų sojų padaže
300 ml daržovių sultinio
600 g kubeliais pjaustytos nugarinės
2 svogūnai, padalinti į ketvirčius
1 raudonoji paprika, susmulkinta Turbo Chef’e
1 geltonoji paprika, susmulkinta Turbo Chef’e
1 arb.š. druskos
Žiupsnelis pipirų
150 ml kokosų pieno
Preparation time: 15 min.
Cooking time: 15 min.
Difficulty: easy
Preparation:
1. Turbo Chef’e sumaišykite kario pastą, žuvies padažą, sojų padažą, kukurūzų miltus ir daržovių sultinį.
2. Supilkite į Troškintuvą mikrobangų krosnelei II. Įdėkite nugarinę, svogūnus, paprikas, druską ir pipirus. Išmaišykite Silikonine mentele, uždenkite dangtį ir gaminkite 15 min. 900 W galingumu. Palikite pastovėti 15 min.
3. Atidarykite dangtį ir įmaišykite kokosų pieną. Patiekite tailandietišką kario sriubą su ryžiais.