Ingredients (6 people):
100 g juodojo arba pieniško šokolado
140 g minkštų zefyrų
(angl. „marshmallows“)
1 valg.š. vandens
1 valg.š. kokoso riešutų miltų
Preparation time: 35 min.
Cooking time: 3 min.
Difficulty: average
Preparation:
1 Susmulkinkite šokoladą gabalėliais ir kaitinkite 1 l MicroCook
ąsotyje 21 min. 360 vatų galingumu. Palikite pastovėti 1 min.,
tuomet pamaišykite ir kaitinkite dar 20 sek., jei šokoladas
neišsilydęs.
2 Įdėkite Silikono formą „Kupolai“ į FreezerSmart žemąjį 2,25 l ir
padalinkite joje šokoladą. Silikoniniu teptuku aptepkite šokoladu
formos kraštus. Šaldykite 10 min.
3 Sudėkite minkštus zefyrus ir vandenį į MicroCook ąsotį 1 l ir
kaitinkite 40 sek. 600 vatų galingumu. Pamaišykite ir kaitinkite
dar 10-20 sek., jei zefyrai neišsilydę.
4 Padalinkite zefyrų masę formose ir šaldykite 10 min.
Apibarstykite kokoso riešutų miltais, atsargiai spustelėkite
kiekvieną formą ir išimkite šokoladinį desertą.