Ingredients (4 people):
250 g grybų
2 daugializdžiai („Shallot“ tipo)
svogūnai
350 g „Arborio“ rūšies ryžių
550 ml vandens
100 ml balto vyno
1 vištienos sultinio kubelis
75 g saulėje džiovintų pomidorų
80 g parmezano
60 g sviesto
75 g špinatų
Druskos ir pipirų
40 g parmezano pagardinimui
Preparation time: 15 min.
Cooking time: 15 min.
Difficulty: easy
Preparation:
1. Nuplaukite ir nusausinkite grybus.
2. Naudodami FusionMaster Chef Press antgalį 10 mm, susmulkinkite grybus ir sudėkite juos į Troškintuvą mikrobangų krosnelei II.
3. Turbo Chef’e susmulkinkite svogūnus ir sudėkite į troškintuvą.
4. Praskalaukite ryžius ir supilkite juos į troškintuvą kartu su vandeniu, baltu vynu ir sultiniu. Išmaišykite Silikonine mentele.
5. Uždenkite dangtį ir gaminkite 15 min. 900 W galingumu. Palikite pastovėti 10 min., kol slėgio indikatorius sugrįš į reikiamą poziciją.
6. Turbo Chef’e susmulkinkite saulėje džiovintus pomidorus.
7. FusionMaster žvaigždučių formos tarkute sutarkuokite 80 g parmezano.
8. Sudėkite sviestą ir parmezaną ir išmaišykite Silikonine mentele. Sudėkite pomidorus, špinatus ir pagardinkite druska bei pipirais. Dar kartą išmaišykite, apibarstykite 40 g tarkuoto parmezano ir patiekite iš karto.
Patiekite su petražolių ar česnakų duonele.