Ingredients (4 people):
- 5 Pomidorai
- 1 raudonoji paprika
- 1 agurkas
- 1 česnako skiltelės
- 25 ml acto
- 30 ml alyvuogių aliejaus
- 5 g druskos
- 5 g žiupsnelis pipirų
- 1 mažas pankolis
- 250 ml gerai atvėsintos, skystos grietinėlės (riebios)
- 5 g pankolio sėklų
- Žiupsnelis druskos ir pipirų pagal skonį
Preparation time: 15 min.
Cooking time: 0 min.
Difficulty: average
Preparation:
Universaliu skustuku nulupkite daržoves ir jas supjaustykite (išskyrus pankolį).
Smulkinkite pomidorus Extra Chef, kol gausite vientisą tyrę, ir supilkite į Eazy ąsotį plakimui 2 l
Susmulkinkite papriką, agurką, česnaką, actą ir alyvuogių aliejų Extra Chef smulkintuve. Tada gautą masę sumaišykite su tyre Eazy ąsotyje plakimui 2 l. Pagardinkite prieskoniais pagal skonį.
Su Mando Chef trintuve smulkiai supjaustykite pankolį, šiek tiek pabarstykite druska ir sumaišykite su likusiu alyvuogių aliejumi.
Patiekite gaspačą stiklinėse, puoštose plonai pjaustytu pankoliu ir anyžių skonio espuma.
Išplakite grietinėlę su Speedy Chef II. Pabaigoje į grietinėlę suberkite pankolio sėklas, druską ir pipirus
Patiekti gerai atšaldytą.
Additional Note: