Ingredients (4 people):
INGREDIENTAI (4 PORC.):
- 7 didelės morkos
- 2 valg.š. alyvuogių aliejaus
- 1 arb.š. raudonėlio
PESTO PADAŽAS:
- 10 g baziliko lapelių (1 sauja)
- 20 g parmezano
- 50 ml alyvuogių aliejaus
- 20 g kedro riešutų
- 1 skiltelė česnako
- Druskos ir pipirų
- 100 g feta sūrio papuošimui
(galima nedėti)
Preparation time: 15 min.
Cooking time: 15 min.
Difficulty: easy
Preparation:
1. Supjaustykite morkas
pailgais gabalėliais, naudodami
FusionMaster Chef Press antgalį.
Sumaišykite jas su alyvuogių
aliejumi ir raudonėliu bei sudėkite
į UltraPro 2 l. Kepkite be dangčio
apie 15 min. 200 °C temperatūroje.
2. Sudėkite visus ingredientus
pesto padažui į Mažąjį Turbo Chef
ir viską susmulkinkite.
3. Uždėkite pesto padažą ant
iškeptų morkų ir papuoškite feta
sūriu.