Ingredients (0 people):
- Ingredientai 12-ai vienetų:
- Apie 300 g tešlos picai, pyragų tešlos arba sluoksniuotos tešlos
- 12 arb.š. grūdėtų garstyčių padažo Dijon
- 12 mažų (kokteilinių ar panašių) dešrelių
- 1 kiaušinio trynys aptepimui
Preparation time: 15 min.
Cooking time: 18 min.
Difficulty: average
Preparation:
Iškočiokite tešlą.
Atidarykite Pyragėlių formą ir jos apatine dalimi išspauskite tešloje 4 kartus po 3 pyragėlius, kad viso turėtumėte 12 pyragėlių.
Dantytus formos kraštus pabarstykite miltais ir uždėkite ant formos viršaus išspaustą tešlą.
Naudodami Silikoninį teptuką, aptepkite tešlos kraštus vandeniu.
Į kiekvieną pyragėlį įdėkite po 1 arb.š. garstyčių ir 1 kokteilinę dešrelę, uždarykite formą ir palaikykite suspaudę apie 5 sekundes, kad pyragėlių kraštai gerai suliptų.
Atsargiai perkelkite paruoštus pyragėlius - mini picas - ant Silikono padėklo kepiniams ir aptepkite išplaktu kiaušinio tryniu.
Kepkite orkaitėje apie 18 min. 200 °C temperatūroje karšto oro režimu.