Skip to content
Back to Recipes

Mini picos

Mini picos

Ingredients (0 people):

  • Ingredientai 12-ai vienetų:
  • Apie 300 g tešlos picai, pyragų tešlos arba sluoksniuotos tešlos
  • 12 arb.š. grūdėtų garstyčių padažo Dijon
  • 12 mažų (kokteilinių ar panašių) dešrelių
  • 1 kiaušinio trynys aptepimui

Preparation time: 15 min.

Cooking time: 18 min.

Difficulty: average

Preparation:

Iškočiokite tešlą.

Atidarykite Pyragėlių formą ir jos apatine dalimi išspauskite tešloje 4 kartus po 3 pyragėlius, kad viso turėtumėte 12 pyragėlių.

Dantytus formos kraštus pabarstykite miltais ir uždėkite ant formos viršaus išspaustą tešlą.

Naudodami Silikoninį teptuką, aptepkite tešlos kraštus vandeniu.

Į kiekvieną pyragėlį įdėkite po 1 arb.š. garstyčių ir 1 kokteilinę dešrelę, uždarykite formą ir palaikykite suspaudę apie 5 sekundes, kad pyragėlių kraštai gerai suliptų. 

Atsargiai perkelkite paruoštus pyragėlius - mini picas - ant Silikono padėklo kepiniams ir aptepkite išplaktu kiaušinio tryniu.

Kepkite orkaitėje apie 18 min. 200 °C temperatūroje karšto oro režimu.