Ingredients (30 people):
- 500 g pusiau saldžių šokolado drožlių (± 3 stiklinės)
- 100 g mažų zefyriukų (± 2 puodeliai)
- 360 g saldinto kondensuoto pieno
- 30 g š. nesūdyto sviesto (± 2 valg.)
- 1 žiupsnelis druskos
- 5 ml š. vanilės ekstrakto ar kitos kvapiosios medžiagos (± 1 arbat.)
- Pasirinkti papuošimai
- Kapoti riešutai
Preparation time: 10 min.
Cooking time: 2 min.
Standing time: 2 h
Difficulty: easy
Preparation:
Į Stack Cooker 1,75 l troškintuvą arba MicroCook apvalųjį 2,25 l sudėkite šokolado drožles, zefyriukus, saldintą kondensuotą pieną, sviestą ir druską. Uždenkite ir kaitinkite mikrobangų krosnelėje 1 min. 900 vatų galingumu. Maišykite siaurąja silikonine mentele, kol masė visiškai išsilydys. Nieko tokio, jei zefyriukai išsilydys ne iki galo.
Supilkite saldainių masę į Eazy Speedy, įlašinkite vanilės ekstrakto ir sudėkite pasirinktus papuošimus. Uždenkite ir malkite II lygiu, kol gausis vienalytė masė.
Į FreezerMates žemąjį 2,25 l įstatykite stačiakampę silikoninę formą.
Supilkite mišinį į stačiakampę silikoninę formą ir paskleiskite silikonine mentele.
Įdėkite į šaldytuvą 1–2 valandoms arba kol sustings.
Supjaustykite į 30 mažų gabalėlių.
Additional Note: