Ingredients (4 people):
- 300 ml ilgagrūdžių ryžių
- 500 ml vandens
- 25 ml alyvuogių aliejaus
- 2 valg. š. kedro riešutų
- Šafrano ant peilio galiuko
- 2 svogūnai
- 1 valg. š. balto vyno
- 4 pomidorai
- 2 valg. š. česnako laiškų
- 1 arb. š. druskos
- ¼ arb. š. pipirų
- 30 g tarkuoto parmezano sūrio
Preparation time: 10 min.
Cooking time: 20 min.
Difficulty: easy
Preparation:
Skalaukite ryžius, kol vanduo taps skaidrus. Suberkite juos į EasyRice, užpilkite vandeniu, uždenkite dangčiu ir 15 min. virkite mikrobangų krosnelėje 800 vatų galingumu. Palaukite 5 min. ir išmaišykite Silikonine mentele.
Tchefseries 28 cm keptuvėje įkaitinkite aliejų. Suberkite kedrų riešutus ir šafraną, pakepinkite, kol pagels. Naudodami ExtraChef, sukapokite svogūnus, suberkite juos į keptuvę, įpilkite šaukštą balto vyno ir 2 min. pakepkite.
Nuimkite nuo viryklės keptuvę, sudėkite pomidorus, česnako laiškus, ryžius, druską ir pipirus, pagardinkite patiekalą tarkuotu parmezano sūriu ir patiekite.