Skip to content
Back to Recipes

Itališki sausainiai Biscotti

Itališki sausainiai Biscotti

Ingredients (4 people):

250 ml miltų
½ arb.š. kepimo miltelių
150 ml rudojo cukraus
(arba paprasto cukraus)
1 vanilės ankštis
žiupsnelis druskos
2 kiaušiniai
50 g migdolų
75 g šokolado (tešlai)
100 g šokolado (lydymui)

Preparation time: 10 min.

Cooking time: 50 min.

Difficulty: easy

Preparation:

1. Dubenyje sumaišykite miltus su
kepimo milteliais. Suberkite cukrų,
vanilės sėklas, druską, įmuškite
kiaušinį ir viską išmaišykite. Susmulkinkite
šokoladą, Mažajame
Turbo Chef sukapokite migdolus ir
viską sudėkite į tešlą.
2. Iš tešlos suformuokite apie
2 cm aukščio stačiakampį ir kepkite
25 min. 175 ⁰C temperatūroje.
3. Palikite atvėsti 2 min., supjaustykite
2 cm pločio juostelėmis
ir sudėję jas plokščiąja puse
žemyn, kepkite dar 25 min. Sausainiams
iškepus, palikite atvėsti.
4. Micro Deli Dip inde lydykite
šokoladą 2 min. 650 W galingumu.
Palikite pastovėti 2 min.