Ingredients (4 people):
- 1 svogūnas
- 4 skiltelės česnako
- 2 morkos
- 1 saliero stiebas
- 2 bulvės
- ½ l vištienos sultinio
- 2 skardinės smulkintų pomidorų be žievelės
- 3 lauro lapai
- 1 arb.š. džiovinto baziliko
- 1 arb.š. džiovintų raudonėlių
- 200 ml šaldytų žirnelių
- Druska ir pipirai
Preparation time: 10 min.
Cooking time: 20 min.
Difficulty: average
Preparation:
Mažuoju Turbo Chef susmulkinkite svogūną ir česnaką ir sudėkite į Troškintuvą mikrobangų krosnelei II.
Supjaustykite daržoves vidutinio dydžio gabalėliais ir sudėkite į troškintuvą.
Sudėkite likusius ingredientus (išskyrus šaldytus žirnelius) ir gaminkite 20 min. 900 vatų galingumu. Palikite pastovėti 5 – 10 min.
Įmaišykite šaldytus žirnelius ir palikite pastovėti dar 5 min.
Patarimas:
Sriubą galite patiekti su skrudinta šonine arba tarkuotu parmezanu.