Skip to content
Back to Recipes

Guliašas

Guliašas

Ingredients (3 people):

600 g pailgais gabaliukais supjaustytos jautienos

1½ valg. š. Dijon garstyčių

1½ valg. š. miltų

1½ valg. š. paprikos

Druskos ir pipirų

2 skiltelės česnako

1 svogūnas

400 ml šilto vištienos sultinio

1 valg. š. koncentr. pomidorų pastos

Preparation time: 10 min.

Cooking time: 30 min.

Difficulty: easy

Preparation:

1. Sudėkite mėsą į Troškintuvą mikrobangų krosnelei II. Pirmiausiai mėsą aptepkite garstyčiomis, tuomet apibarstykite miltais ir galiausiai – paprika, druska ir pipirais.

2. Naudodami TurboChef, susmulkinkite česnaką ir svogūną. Sudėkite juos į troškintuvą ir gerai išmaišykite Silikonine mentele.

3. Supilkite šiltą vištienos sultinį ir pomidorų pastą ir viską dar kartą išmaišykite. Svarbu, kad mėsa būtų visiškai apsemta skysčiu. Uždenkite dangtį ir gaminkite mikrobangų krosnelėje 30 min. 900 W galingumu. Prieš atidarydami dangtį, palaukite 15 minučių.

 

Patiekite su bulvėmis.