Ingredients (12 people):
- 6 kietai virti kiaušiniai
- 55 g majonezo (1 didelis šaukštas)
- 10 ml Dižono garstyčių (± 2 arbat. š.)
- Druska ir pipirai pagal skonį
- VARIANTAI
- Tradicinis
- 5 ml aštraus padažo (±1 tsp)
- Rūkytos paprikos (papuošimui)
- Rūkyta lašiša
- 40 g rūkytos lašišos (smulkiai supjaustytos)
- 30 g grietinės (1 vidutinio dydžio šaukštas)
- 10 ml kaparėlių su sūrymu (±2 tsp)
- 10 ml raudonojo svogūno (±2 tsp) (susmulkinto)
- 5 ml šviežių krapų (±1 tsp)
- Aštri čioriso
- 60 g virtos čioriso dešros (±2 oz) (smulkiai supjaustytos)
- 5 ml džiovintos kalendros (±1 tsp)
- 2 ml kumino (±½ tsp)
- 1 ml aitriosios paprikos miltelių (±¼ tsp)
- 1 žaliosios citrinos (sulčių)
Preparation time: 10 min.
Cooking time: 0 min.
Difficulty: easy
Costs: low
Preparation:
Perpjaukite kiaušinius išilgai ir išimkite trynius. Trynius sudėkite į Smooth Chopper.
Sudėkite majonezą, garstyčias, druską, pipirus ir kitus norimus ingredientus į „Smooth Chopper“. Uždenkite ir traukite virvelę, kol susmulkinsite.
Mažu matavimo semtuvėliu kabinkite trynių masę ir įdarykite baltymų puseles. Užpildykite visus kiaušinius.
Papuoškite norimais priedais.
Additional Note:
Patarimas: pasiruoškite kelis priedus papuošimui pagal pasirinktą kiaušinių įdarą (rūkyta paprika, švieži krapai ar kepta čioriso dešra).