Skip to content
Back to Recipes

Deviled Eggs

Deviled Eggs

Ingredients (12 people):

  • 6 kietai virti kiaušiniai
  • 55 g majonezo (1 didelis šaukštas)
  • 10 ml Dižono garstyčių (± 2 arbat. š.)
  • Druska ir pipirai pagal skonį
  • VARIANTAI
  • Tradicinis
  • 5 ml aštraus padažo (±1 tsp)
  • Rūkytos paprikos (papuošimui)
  • Rūkyta lašiša
  • 40 g rūkytos lašišos (smulkiai supjaustytos)
  • 30 g grietinės (1 vidutinio dydžio šaukštas)
  • 10 ml kaparėlių su sūrymu (±2 tsp)
  • 10 ml raudonojo svogūno (±2 tsp) (susmulkinto)
  • 5 ml šviežių krapų (±1 tsp)
  • Aštri čioriso
  • 60 g virtos čioriso dešros (±2 oz) (smulkiai supjaustytos)
  • 5 ml džiovintos kalendros (±1 tsp)
  • 2 ml kumino (±½ tsp)
  • 1 ml aitriosios paprikos miltelių (±¼ tsp)
  • 1 žaliosios citrinos (sulčių)

Preparation time: 10 min.

Cooking time: 0 min.

Difficulty: easy

Preparation:

  • Perpjaukite kiaušinius išilgai ir išimkite trynius. Trynius sudėkite į Smooth Chopper.

  • Sudėkite majonezą, garstyčias, druską, pipirus ir kitus norimus ingredientus į „Smooth Chopper“. Uždenkite ir traukite virvelę, kol susmulkinsite.

  • Mažu matavimo semtuvėliu kabinkite trynių masę ir įdarykite baltymų puseles. Užpildykite visus kiaušinius.

  • Papuoškite norimais priedais.

Additional Note:

Patarimas: pasiruoškite kelis priedus papuošimui pagal pasirinktą kiaušinių įdarą (rūkyta paprika, švieži krapai ar kepta čioriso dešra).