Skip to content
Back to Recipes

Bulvių pica

Bulvių pica

Ingredients (4 people):

  • Apie 400 g paruoštos picos tešlos
  • 300 g bulvių
  • 2 valg. š. maskarponė tepamo sūrio
  • 1 stiebelis rozmarino
  • Druska ir pipirai
  • 125 g mocarela sūrio
  • 40 g parmezano
  • 10 alyvuogių be kauliukų

Preparation time: 10 min.

Cooking time: 15 min.

Difficulty: average

Preparation:

Išimkite kepimo groteles iš orkaitės, uždėkite ant jų Silikono padėklą kepiniams su krašteliu ir įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros
karšto oro režimu.

Uždėkite tešlą ant Silikono padėklo kepiniams su krašteliu.

Aptepkite tešlą maskarponės sūriu, apibarstykite sukapotu rozmarinu, druska ir pipirais.

Nulupkite bulves, supjaustykite jas 0 arba 1 mm storio griežinėliais MandoChef pjaustykle ir išdėliokite ant tešlos.

Supjaustykite mocarelą griežinėliais ir sutarkuokite parmezaną Tarka su matavimo skale. Išdėliokite mocarelos griežinėlius ant picos, apibarstykite ją parmezanu ir papuoškite pjaustytomis alyvuogėmis.

Kepkite picą 15 min.

Patarimas:
Pagardinkite savo picą šonine, kedro riešutais, čioriso dešra arba ožkos sūriu ir sukurkite SAVO picą.
Sūrį galima tarkuoti ir FusionMaster tarka.