Ingredients (6 people):
- 1 raudonasis svogūnas
- 250 g vyšninių pomidorų (±8.8 oz)
- 6 avokadai (nepernokę)
- 30 ml citrinų sulčių (±2 valg. š.)
- 2 apelsinai
- 6 baltos žuvies filė (±125 g / 4,4 oz kiekviena)
- (±125 g / 4,4 oz kiekviena)
- 4 kalendros šakelės (smulkiai sukapotos)
- 30 ml alyvuogių aliejaus (±2 valg. š.)
Preparation time: 30 min.
Cooking time: 15 min.
Difficulty: easy
Preparation:
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C be ventiliatoriaus režimo. Ant šaltų orkaitės grotelių ar skardos padėkite silikoninį padėklą kepiniams ir atidėkite į šalį.
Nulupkite svogūnus, perpjaukite per pusę ir susmulkinkite su Super Dicer pjaustykle stambiomis grotelėmis.
Perpjaukite vyšninius pomidorus per pusę.
Perpjaukite avokadus per pusę, išimkite kauliukus ir šaukštu išskobkite avokado puseles. Supjaustykite avokadus Super Dicer pjaustykle su stambiomis grotelėmis. Įpilkite citrinų sulčių, kad avokadas neruduotų.
Nulupkite apelsinus ir supjaustykite skiltelėmis.
Sudėkite žuvies filė ant silikoninio padėklo kepiniams, pagardinkite druska ir pipirais. Ant kiekvienos filė uždėkite 3 ar 4 apelsino skilteles. Kepkite orkaitėje 15 minučių.
Į didelę keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus ir pakepinkite svogūną 2–3 min. ant didelės kaitros ugnies. Sudėkite vyšninius pomidorus ir kepkite dar 1 min. Sudėkite avokado kubelius, susmulkintą kalendrą, druską, pipirus ir kepkite 2 min. švelniai pamaišant.
Patiekite žuvį su svogūnų, pomidorų ir avokadų garnyru.
Additional Note: