Skip to content
Back to Recipes

Vištienos karis

Vištienos karis

Ingredients (4 people):

1 raudonas svogūnas

2 skiltelės česnako

100 ml natūralaus jogurto

1 valg.š. žaliųjų citrinų sulčių

Tarkuota 1 žaliosios citrinos žievelė

1 valg.š. maltos ciberžolės

1 valg.š. maltos kalendros

1 arb.š. maltų kmynų

1 arb.š. raudonojo čili pipiro miltelių

1 arb.š. druskos

600 g vištienos krūtinėlės filė

300 ml daržovių sultinio

1 valg.š. kukurūzų miltų, ištirpintų 25 ml vandens

Patiekiant:

100 ml kokosų pieno

2 valg.š. kokosų drožlių

Preparation time: 10 min.

Cooking time: 10 min.

Difficulty: easy

Preparation:

1. Sukapokite ir gerai sumaišykite visus ingredientus padažui Extra Chef‘e.

2. Šefo peiliu supjaustykite vištienos krūtinėlę vienodo dydžio gabalėliais ir sudėkite juos ant Troškintuvo mikrobangų krosnelei II dugno.

3. Užpilkite padažą ir išmaišykite viską Silikonine mentele. Palikite vištieną marinuotis 10 min.

4. Palaipsniui pilkite daržovių sultinį ir kukurūzų miltus ir dar kartą viską išmaišykite.

5. Gaminkite 10 min. 900 W galingumu ir palikite patiekalą pastovėti 5 min., prieš atidarydami dangtį.

6. Įmaišykite į padažą kokosų pieną ir apibarstykite kokosų drožlėmis prieš patiekdami.

 

Patiekite su makaronais arba ryžiais.