Ingredients (4 people):
1 raudonas svogūnas
2 skiltelės česnako
100 ml natūralaus jogurto
1 valg.š. žaliųjų citrinų sulčių
Tarkuota 1 žaliosios citrinos žievelė
1 valg.š. maltos ciberžolės
1 valg.š. maltos kalendros
1 arb.š. maltų kmynų
1 arb.š. raudonojo čili pipiro miltelių
1 arb.š. druskos
600 g vištienos krūtinėlės filė
300 ml daržovių sultinio
1 valg.š. kukurūzų miltų, ištirpintų 25 ml vandens
Patiekiant:
100 ml kokosų pieno
2 valg.š. kokosų drožlių
Preparation time: 10 min.
Cooking time: 10 min.
Difficulty: easy
Preparation:
1. Sukapokite ir gerai sumaišykite visus ingredientus padažui Extra Chef‘e.
2. Šefo peiliu supjaustykite vištienos krūtinėlę vienodo dydžio gabalėliais ir sudėkite juos ant Troškintuvo mikrobangų krosnelei II dugno.
3. Užpilkite padažą ir išmaišykite viską Silikonine mentele. Palikite vištieną marinuotis 10 min.
4. Palaipsniui pilkite daržovių sultinį ir kukurūzų miltus ir dar kartą viską išmaišykite.
5. Gaminkite 10 min. 900 W galingumu ir palikite patiekalą pastovėti 5 min., prieš atidarydami dangtį.
6. Įmaišykite į padažą kokosų pieną ir apibarstykite kokosų drožlėmis prieš patiekdami.
Patiekite su makaronais arba ryžiais.