Skip to content
Back to Recipes

Vamzdeliniai makaronai su lašiša ir pomidorų padažu

Vamzdeliniai makaronai su lašiša ir pomidorų padažu

Ingredients (4 people):

  • 400 g lašišos filė be odos ir kaulų
  • 2 valg. š. natūralaus jogurto
  • 1 kiaušinis
  • Druskos ir pipirų
  • 3 valg. š. šviežio smulkinto baziliko
  • 12-16 stambių tuščiavidurių makaronų „Cannelloni“ (arba šviežių lazanijos lakštų)
  • 200 ml pomidorų padažo
  • 100 ml daržovių sultinio

Preparation time: 15 min.

Cooking time: 15 min.

Difficulty: average

Preparation:

Surinkite FusionMaster mėsmalę, įstatykite diską su mažesnėmis skylutėmis ir pritvirtinkite ją prie stalviršio. Priešais mėsmalę padėkite Dubenį tešlai 4,5 l.

Supjaustykite lašišą mažesniais gabaliukais U-serijos Šefo peiliu ir sumalkite ją FusionMaster mėsmalėje.

Sudėkite jogurtą, kiaušinį, druską, pipirus ir baziliką, sumaišykite Silikonine mentele.

Remdamiesi naudojimo instrukcija, vietoje mėsmalės disko pritvirtinkite prie mėsmalės antgalį dešrelėms.

Per antgalį dešrelėms pripildykite makaronus lašišos įdaru. Sudėkite juos į UltraPro 3,5 l indą. Sumaišykite pomidorų padažą su sultiniu ir užpilkite jį ant makaronų.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros ir kepkite paruoštus makaronus 25 min arba gaminkite juos mikrobangų krosnelėje 900 vatų galingumu 15 min.

Patarimas. Jei neturite „Cannelloni“ makaronų, galite naudoti šviežius lazanijos lakštus. Supjaustykite juos mažesniais gabelėliais, į vidurį dėkite įdarą ir suvyniokite. Paruoštus įdarytus makaronus dėkite į UltraPro 3,5 l indą, kad makaronų sujungimas būtų nukreiptas į apačią.