Ingredients (6 people):
INGREDIENTAI (6 KEKSIUKAMS):
125 g juodojo šokolado
(apie 55% kakavos)
125 g sviesto
125 ml miltų
100 ml cukraus
3 kiaušiniai
2 kiaušinių tryniai
Preparation time: 10 min.
Cooking time: 13 min.
Difficulty: easy
Preparation:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C
temperatūros karšto oro režimu.
2. Susmulkinkite šokoladą gabalėliais
ir padalinkite sviestą į
4-5 dalis. Sudėkite juos į MicroCook
ąsotį 1 l, uždenkite dangtį ir kaitinkite
mikrobangų krosnelėje 2 min.
600 W galingumu. Palikite pastovėti
2 min., tuomet išmaišykite.
3. Plastikine šluotele plakimui II
dubenyje sumaišykite miltus su
cukrumi. Įmuškite kiaušinius ir
sudėkite kiaušinių trynius, gerai
plakdami masę, tuomet ir toliau
maišykite, pildami lydytą šokoladą.
4. Uždėkite Silikoninę formą
keksiukams ant orkaitės grotelių
ir padalinkite joje tešlą.
5. Kepkite 9-11 min.
6. Palikite keksiukus pastovėti
2 min. kambario temperatūroje,
tuomet atsargiai juos išimkite iš
formos.
7. Patiekite iš karto, pagardinę
kremu ar aviečių uogiene.