Ingredients (4 people):
- 4 jūros velnio filė (po ± 150–180 g)*
- Druskos ir pipirų
- 3 tsp arbat. š. citrinų sulčių (± 15 ml)
- 100 g salotinių sultenių
- 50 g graikinių riešutų
- 100 ml alyvuogių aliejaus
- 1 arbat. š. garstyčių (± 5 ml)
- 1 arbat. š. saulėgrąžų aliejaus (± 5 ml)
Preparation time: 15 min.
Cooking time: 25 min.
Difficulty: average
Costs: middle
Preparation:
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C.
Apibarstykite jūrų velnio filė druska, pipirais ir apšlakstykite citrinos sultimis.
Atsargiai nuplaukite salotines sultenes ir nusausinkite salotų centrifugoje. Sudėkite salotines sultenes ir graikinius riešutus į „ExtraChef“ ir susmulkinkite. Tuomet supilkite alyvuogių aliejų, garstyčias ir pagardinkite druska.
Su silikoniniu teptuku patepkite „UltraPro“ 3,3 l aliejumi, o tuomet aptepkite žuvies filė paruoštu mišiniu.
Uždenkite ir kepkite orkaitėje apyt. 25 min. Praėjus pusei laiko, nuimkite dangtį.
Patiekite su makaronais, paruoštais „Pasta Maker“, ar garintomis daržovėmis, paruoštomis su „MicroGourmet“.
Additional Note:
*Rinkitės žuvį, pagautą tvarios žvejybos būdu.