Skip to content
Back to Recipes

POMIDORU IR PANKOLIU GASPACAS

POMIDORU IR PANKOLIU GASPACAS

Ingredients (4 people):

  • 5 Pomidorai
  • 1 raudonoji paprika
  • 1 agurkas
  • 1 česnako skiltelės
  • 25 ml acto
  • 30 ml alyvuogių aliejaus
  • 5 g druskos
  • 5 g žiupsnelis pipirų
  • 1 mažas pankolis
  • 250 ml gerai atvėsintos, skystos grietinėlės (riebios)
  • 5 g pankolio sėklų
  • Žiupsnelis druskos ir pipirų pagal skonį

Preparation time: 15 min.

Cooking time: 0 min.

Difficulty: average

Preparation:

  • Universaliu skustuku nulupkite daržoves ir jas supjaustykite (išskyrus pankolį).

  • Smulkinkite pomidorus Extra Chef, kol gausite vientisą tyrę, ir supilkite į Eazy ąsotį plakimui 2 l

  • Susmulkinkite papriką, agurką, česnaką, actą ir alyvuogių aliejų Extra Chef smulkintuve. Tada gautą masę sumaišykite su tyre Eazy ąsotyje plakimui 2 l. Pagardinkite prieskoniais pagal skonį.

  • Su Mando Chef trintuve smulkiai supjaustykite pankolį, šiek tiek pabarstykite druska ir sumaišykite su likusiu alyvuogių aliejumi.

  • Patiekite gaspačą stiklinėse, puoštose plonai pjaustytu pankoliu ir anyžių skonio espuma.

  • Išplakite grietinėlę su Speedy Chef II. Pabaigoje į grietinėlę suberkite pankolio sėklas, druską ir pipirus

  • Patiekti gerai atšaldytą.

Additional Note: