Skip to content
Back to Recipes

Barščiai su vištiena

Barščiai su vištiena

Ingredients (4 PORCIJOMS):

  • 1 blauzdelė
  • Druskos ir pipirų
  • 1 lauro lapas
  • 1 česnako skiltelė
  • 200 g bulvių
  • 100 g morkų
  • 200 g burokėlių
  • 1 svogūnas
  • 300 g kopūsto
  • 25 g pomidorų pastos
  • 1.5 l vandens
  • 40 g sviesto
  • Patiekimui
  • Kelii prieskoninių žolelių lapai
  • Aitrioji paprika
  • Laiškiniai svogūnai
  • Grietinė

Preparation time: 30 min.

Cooking time: 50 min.

Standing time: 15 min.

Difficulty: average

Preparation:

  • Sudėkite vištos blauzdelę į UltraPro 3,5 l. Įberkite druskos, pipirų, lauro lapelį ir nuluptą česnaką.

  • Nulupkite daržoves ir supjaustykite su MandoChef: bulves lazdelėmis (9;9), morkas ir burokėlius griežinėliais (1;6), svogūnus ir kopūstą šiaudeliais (1/užrakinta).

  • Į UltraPro sudėkite daržoves toliau nurodyta tvarka: kopūstas, tuomet bulvės, burokėliai, morkos ir svogūnas.

  • Į Eazy greitkratį 350 ml supilkite pomidorų pastą ir 200 ml vandens. Tuomet viską supilkite į UltraPro.

  • Ant viršaus uždėkite mažus sviesto gabalėlius ir įpilkite vandens, kad apsemtų daržoves. Nemaišykite.

  • Uždenkite ir šildykite mikrobangų krosnelėje 20 min. 600 vatų galingumu.

  • Įkaitinkite orkaitę iki 220 °C ir kepkite dar 30 min.

  • Palikite pastovėti 15 min.

  • Iš sriubos išimkite blauzdelę, nuimkite mėsą nuo kaulo ir supjaustykite mažais gabalėliais. Tuomet sudėkite atgal į sriubą.

  • Patiekite su žolelėmis, aitriąja paprika, laiškiniais svogūnais ir grietine.

Additional Note:

Patarimas: Kitą dieną sriuba bus dar skanesnė.